cadab5b5e2edc8fd0be291b8900822aba97c3444

 
 
INFORMACIJE

062/974-32-12

prirodnakuca@gmail.com

POPUNITE UPITNIK

CENA

Izgradite Vašu kuću za samo 130 €/m² pa do 310 €/m² (KLJUČ U RUKE)!

Cena može biti veća ili manja u zavisnosti od zahteva kupaca.
Cena se odnosi na teritoriju Srbije
INFORMATOR
INFORMATOR

Odlučili ste da sagradite svoju kuću? ČESTITAMO!

Koliko god da Vam se naredni tekst učini neobičnim ili možda i suvišnim, videćete da postoji niz stvari o kojima treba razmišljati prilikom izgradnje kuće.

 

Mesto izgradnje

Ako imate već svoj plac onda Vam je razmišljanje o mestu suvišno. Ali ako nemate? Gde kupiti plac?

Pitanje na koje se može odgovoriti pitanjem: Gde želite živeti?

Ako ste se odlučili za urbanu (gradsku) sredinu onda treba voditi računa o saobraćajnicama, blizini železničke pruge, auto-puta, aerodroma... kao i o blizini posla, škole, parka...

Možda Vam je potreban mir, volite više periferiju grada ili selo....  ima li izgrađene infrastrukture u tom delu? Struja? Vodovod? Kanalizacija? Blizina šume znači i mogućnost požara... blizina reke mogućnost poplave...

Želite li imati veće dvorište? Mislite o tome kada kupujete plac...

Da li ste razmišljali o tome da izgradnja kuće na brdovitom (strmom) terenu košta više nego sagraditi istu na ravnici?

Možda nakon ovog teksta poželite prodati postojeći plac i kupite novi...

U životu je sve stvar izbora, a Vaša odluka da sagradite kuću je jedna od najvećih! Mi smo tu da Vam pomognemo!

Prirodna kuća - Natura Casa

Veličina kuće

Zavisno od veličine Vaše porodice, Vaših planova za budućnost... Slobodnog prostora nikad dosta. Treba planirati da svako ima svoj kutak a opet svi zajednički prostor i slično.

Sama veličina kuće u kvadratnim metrima ne znači i dobro osmišljen plan prostorija u istoj. Mi Vam nudim

o projekte tipskih "EKOTERM" kuća i vikendica gde je prostor racionalno iskorišćen i gde je KOMFOR bitna stavka u našim projektima.

Naravno, svaki od naših projekata možemo preraditi u skladu sa Vašim željama ili mogućnostima, kao i da izradimo potpuno nov projekat za Vas, prizemnih kuća, spratnih kuća, kuća sa plitkim i dubokim potkrovljem i garažama.
Imate već svoj projekat? Nema problema - može!

 

Cena objekta

Cena izgradnje kuće zavisi od puno faktora i nikada sa sigurnošću ne možete izračunati unapred koliko će tačno koštati celokupna izgradnja, ali u našem katalogu mi smo odredili cene za određene kuće. Od mnogih faktora koji utiču na cenu, jedan je vrsta zida. Postoje 3 vrste zida i u zavisnosti od toga koji zid želite i cena se tako menja. Iz tog razloga postoje 3 različite cene za svaku kući.

 

Mi Vam nudimo izgradnju stambenih objekata (prizemna kuća, prizemna kuća sa spratom i prizemna kuća sa spratom i potkrovljem, poslovni prostori, vikendice, vikend naselja, etno kuće i etno naselja) po ceni od neverovatnih 120 evra/m² do 290 evra/m² (sistem "KLJUČ U RUKE"), s tim što ista može biti manja/veća u zavisnosti od zahteva kupaca.


Uporedite koliko košta jedan stan iste ili približne kvadrature, a koliko naša "Prirodna kuća". Stan ili kuća? Nije za upoređivanje!

Prirodna kuća - Natura Casa

Vreme izgradnje

Od temelja do krova za SAMO 25 DANA (radnih) od potpisivanja Ugovora za prizemne kuće do 100 m²!

 

Garancija

U zavisnosti od stepena našeg učešća u izgradnji garancija je 24 meseca (za zanatske radove) i 50 godina (za konstrukciju).